Bekwaamheidsdossier onderwijs

MijnBardo is het digitale bekwaamheidsdossier voor bestuurders, leidinggevenden, leraren, teams, coaches en ondersteunend personeel. Het biedt de mogelijkheid om online te werken aan uw professionele ontwikkeling. Met MijnBardo maakt u het ‘onbenoembare’ benoembaar, namelijk professioneel gedrag dat echt iets oplevert en waar u trots op mag zijn.

MijnBardo kan meer
In MijnBardo kunt u gespreksverslagen maken en opslaan, CV’s en certificaten bewaren, etc. Maar wanneer u dat wilt, kan MijnBardo doordringen tot in het klaslokaal en in teams. MijnBardo beïnvloedt het professionele handelen van mensen in uw school. Het ondersteunt de dialoog over wat goed onderwijs is en hoe je dat voor elkaar krijgt. Er is geen ander softwarepakket dan MijnBardo dat zoveel informatie en interactie over het functioneren van medewerkers op een slimme en gebruikersvriendelijke manier bij elkaar brengt.

Goud, zilver en brons
MijnBardo heeft drie varianten: Brons, Zilver en Goud. Alle drie de varianten voldoen aan de hoogste kwaliteit. Het verschil zit in de mogelijkheden. MijnBardo is zo ingericht dat, wanneer scholen daar aan toe zijn, zij een overstap kunnen maken naar een hogere versie. Elke variant voldoet aan het toetsingskader van de inspectie, de wet BIO en de landelijke ontwikkelingen (functiemix, opbrengstgericht werken, Leraar 2020, CAO, etc.). Het is de kwaliteitsstandaard die u van ons mag verwachten.

Integratie Bardo Competentiekit® en competentieprofielen
Integreert u onze producten in MijnBardo dan hebt u een complete leeromgeving voor onderwijsprofessionals. Omdat de producten van Bardo actueel en tijdloos zijn, bespaart u, na een eerste investering, veel scholingsgeld. 

Goed beveiligd
Uiteraard stelt u hoge eisen aan de beveiliging, de inzagerechten, de kwaliteit van de instrumenten en de rechtspositionele aspecten. Dat alles is in MijnBardo goed geregeld.

MijnBardo wordt ingericht op basis van de kenmerken van uw school. En met een zorgvuldig gekozen invoeringstraject, haalt u meer uit mensen dan zij zelf voor mogelijk houden.