omdat je nooit bent uitgeleerd

De Bardo competentiekit, voor de professionele dialoog in het onderwijs.

De competentiekit is een doos met kaarten met daarop competenties. De kaarten vormen een instrument om competenties ter discussie te stellen of te reflecteren. Een handige tool dus om kernprocessen en vaardigheden bespreekbaar te maken. Uiteraard bestaat de kit uit verschillende (sub)categorieën.

Wat haalt u eruit?
Focus op kwaliteit en groei

Alles wat u moet weten over de competentiekit.

Geef woorden aan professioneel handelen

Geef met de competentiekit woorden aan wat er écht toe doet in je werk. Professioneel handelen wordt daarmee begrijpelijk en concreet. Eindelijk krijg je antwoord op de vraag wat er van je verlangd wordt en wat je daarvoor moet doen.

Leer van ervaringen

Ga een dialoog aan met anderen over ervaringen in je werk. Gebruik daarbij de competentiekit en dring samen door  tot de kern van je werk. Laat je inspireren door de praktische aanwijzingen in de kit. Probeer ze uit en bouw je ervaringen verder uit.

Verleg grenzen

Ga in gesprek met jezelf. Onderzoek met de kit hoe ver je opgebouwde kennis en ervaring reiken. Verbind inzichten over jezelf met nieuwe vaardigheden uit de competentiekit en verleg je grenzen. Je leert bewust en wordt daardoor een steeds betere professional.

Maakt professioneel gedrag toetsbaar

HRM-tool voor professionele groei

Competenties en rollen van professionals

In de Bardo competentiekit is professioneel gedrag uitgewerkt in concreet waarneembare en toetsbare indicatoren. Direct toepasbaar voor diverse HRM-doeleinden. Word met de Bardo competentiekit een deskundig gesprekspartner van medewerkers.

Coaching van professionals

Kies samen met de coachee de competenties en vaardigheden uit de Bardo competentiekit. Daar waar het in de coaching over moet gaan. Zo krijgt het gesprek op een natuurlijke manier diepgang, met concrete aanwijzingen voor verbetering en groei als resultaat.

Loopbaanbegeleiding

Neem verschillen in professionele ontwikkeling en motivatie van uw medewerkers serieus. De kit geeft inzicht waar uw medewerkers nu staan en hoe zij hun ambities waar kunnen maken. Zo creëert u een win-win situatie voor uw medewerkers en de organisatie.

probeer het eens of start meteen

U bent benieuwd of Bardo iets voor uw organisatie kan betekenen. Wij ook!

Laten we een gesprek voeren over uw wensen en onze mogelijkheden. Uiteraard is het een verkennend gesprek, of een demo van onze tools bij u op locatie. U kunt op ons rekenen.

Bedankt! Uw bericht is ontvangen en zal zo spoedig mogelijk worden behandeld.
Er is iets misgegaan, heeft u alles ingevuld?