Professionals die grip hebben op hun groei, werken slimmer en hebben meer impact.

De digitale leeromgeving: een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke applicatie.

Bardo biedt een digitale leeromgeving voor onderwijsprofessionals werkzaam in het primair, voortgezet, speciaal en middelbaar beroepsonderwijs. Met de digitale leeromgeving krijgt iedere medewerker tools in handen om zich professioneel te ontwikkelen en dit zichtbaar te maken. Met als doel de leerlingen nog beter onderwijs te geven.

Wat kan ik in die digitale leeromgeving vinden?
Alles voor het groeiproces

Tools voor professionele groei.

Het portfolio. Zicht houden op mijn professionele groei, daar word ik beter van.

Bewaar al uw waardevolle documenten op één plek, zoals getuigschriften, diploma’s en certificaten. Ook documenten waar u trots op bent, of de resultaten in uw werk, kunt u uploaden in uw portfolio. Maak met de reflectiesjablonen zichtbaar dat u een professional bent en krijg zicht op uw groeikansen.

Evaluaties. Zélf feedback vragen aan anderen, dat helpt mij verder.

Organiseer met de Evaluatie-tool gerichte feedback over uw functioneren. Selecteer een passende vragenlijst en kies zelf uw respondenten uit. De uitkomsten zijn betrouwbaar en specifiek, met een sterkte/zwakte analyse en tips en tops. U weet direct waar professionele groei mogelijk is.

Leergemeenschap. Ik werk nu graag samen omdat ik er veel van leer.

Ontwerp, monitor en evalueer ontwikkelingen met de tool teamactiviteiten in Bardo. Deel samen de teamplannen, de documentatie en ervaringen. Zo ondersteunt en optimaliseert een teamactiviteit het groeiproces van werkgroepen, teams én van individuele teamleden.

de werknemers zijn de organisatie

HRM-tools van Bardo geven richting aan uw organisatie.

De gesprekkencyclus in Bardo, de tool waar groei en waardering centraal staan.

Organiseer de gesprekkencyclus effectief en efficiënt in Bardo, zo heeft u gespreksverslagen altijd bij de hand. Stimuleer een actieve inbreng van medewerkers, met een duidelijke focus op groei en resultaten. Zij voelen zich gewaardeerd. 

Breng met de onderzoek & rapportage tool het menselijk kapitaal van uw organisatie in beeld.

Onderzoek de kwaliteiten van medewerkers en hun ambities voor professionele groei. Genereer met een paar klikken zelf uw rapportages met betrouwbare kengetallen. En neem de juiste beslissingen voor uw HRM-beleid. U verwerft draagvlak voor ontwikkeling.

Geef medewerkers regie en toegang tot de bibliotheek, gevuld met praktische tools.

Denk zelf na over professionele groei en maak een keuze uit de tools voor reflectie-en feedback. Blijf nieuwsgierig en onderzoek de mogelijkheden. Houd zelf de regie op wat, waar, wanneer en hoe u professionaliseert.

probeer het eens of start meteen

U bent benieuwd of Bardo iets voor uw organisatie kan betekenen. Wij ook!

Laten we een gesprek voeren over uw wensen en onze mogelijkheden. Uiteraard is het een verkennend gesprek, of een demo van onze tools bij u op locatie. U kunt op ons rekenen.

Bedankt! Uw bericht is ontvangen en zal zo spoedig mogelijk worden behandeld.
Er is iets misgegaan, heeft u alles ingevuld?